h

SP Kamerlid Van Gerven naar Kampen

1 maart 2017

SP Kamerlid Van Gerven naar Kampen

Foto: SP

Het Tweede Kamerlid Henk van Gerven komt naar Kampen en geeft uitleg over het Nationale Zorgfonds. Het Zorgfonds is een initiatief vanuit de SP waar inmiddels meerdere politieke partijen en andere maatschappelijke organisaties hun naam aan hebben verbonden. Hoofddoel van het Zorgfonds, wat inmiddels door meer dan 250.000 mensen wordt ondersteund, is de toegankelijkheid van de zorg te vergroten en de mislukte privatisering van de zorg terug te draaien.

 

Van Gerven komt op vrijdag 3 maart ‘s avonds naar zorgcentrum Margaretha aan de Burgwal 45. De avond begint om 19.30 uur en is vrij toegankelijk.

 

Huisarts Van Gerven zit al 10 jaren in de Tweede Kamer en is woordvoerder zorg voor de SP.

Reactie toevoegen

U bent hier