h

Avondje Europa met Frank Futselaar

28 februari 2024

Avondje Europa met Frank Futselaar

Foto: SP

Op dinsdag 20 februari verzamelden de lokale SP'ers zich weer voor hun maandelijkse bijeenkomst.

Bestuursverkiezing

De avond begon met de formele verkiezing van het bestuur. Nu de afdeling Kampen zelfstandig is, konden alle leden hun stem uitbrengen. Vrijwel unaniem kozen ze voor een bestuur bestaande uit Pieter, Rik, Anthonij, Cor, Bas, Niels en voorzitter Gerco. Het gehele nieuwe bestuur kan hier worden bekeken.

Europa

Vervolgens nam oud-Tweede Kamerlid Frank Futselaar de aanwezigen mee op een reis door Europa. In de vorm van een hilarische pubquiz deelde Frank zijn kennis over de voor- en nadelen van de Europese samenwerking. Hij belichtte de lange periode van vrede als een van de grootste voordelen, maar benoemde ook de enorme geldverspilling als een van de schaduwzijden.

Volgende keer

Op 19 maart is er weer een ledenbijeenkomst, dit keer met als thema verslaving. Expert Meino de Vries, tevens lid van de SP, zal uitleggen hoe ontwrichtend verslaving kan zijn. Hij zal ingaan op de lokale aanpakken die wel en niet werken, en waarom.

Ben je geen lid van de SP in Kampen, maar wel geïnteresseerd? Overleg dan even met kaderlid Bas Roijen op 06-37228829.

Reactie toevoegen

U bent hier