h

Hulpdienst

INFORMATIE & ADVIES, VOOR IEDEREEN

Heeft u problemen met uw verhuurder, werkgever of uitkeringsinstantie? Of voelt u zich overweldigd door het invullen van formulieren?

Bij de SP afdeling Kampen hebben we een speciale hulpdienst opgezet om u te ondersteunen bij al uw vragen en problemen. Of u nu informatie, advies of praktische hulp nodig heeft, wij staan voor u klaar. Wij helpen u graag verder en wijzen u indien nodig de weg naar andere diensten die u kunnen assisteren.

Maakt u zich geen zorgen als u niet weet waar u moet beginnen. We zijn er ook om u te helpen met het invullen van formulieren en zelfs met uw belastingaangifte, uitsluitend voor particulieren.

Het beste van alles? Onze diensten zijn helemaal gratis en toegankelijk voor iedereen. U hoeft zelfs geen lid te zijn van de SP om van onze hulp gebruik te maken.

Wacht dus niet langer als u een helpende hand nodig heeft. Onze hulpdienst werkt momenteel alleen op afspraak, dus neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om u te helpen!

SP Hulpdienst Kampen
•    T: 06 1091 2003 (Gerco) of 06 3722 8829 (Bas)
•    E: hulpdienstkampen@sp.nl

Klik hier voor het laatste nieuws van de hulpdienst

U bent hier