h

SP Kampen de Straat op voor het Nationaal Zorgfonds

3 augustus 2016

SP Kampen de Straat op voor het Nationaal Zorgfonds

Afgelopen zaterdag is de SP de Oudestraat opgegaan om informatie te verspreiden over het Nationaal Zorgfonds. Het Nationaal ZorgFonds is een initiatief van de SP en een brede maatschappelijke coalitie van mensen die zich uitspreken voor een beter zorgstelsel, waarbij iedereen de keuze heeft om een eigen arts en ziekenhuis te kiezen, een goed basispakket krijgt en de boete op ziek zijn wordt afgeschaft.

SP raadslid Lammert Bastiaan vindt dat het nu belangrijk is om voor een zorgverzekering te gaan: ‘We hebben al veel verhalen van mensen gehoord en mensen uitgelegd waar het Nationaal Zorgfonds voor staat. Het hebben van een Nationaal Zorgfonds zonder commerciële belangen zorgt er voor dat premiegeld gaat naar zorg en één organisatie, en niet naar marketing, winstuitkeringen en de bureaucratie van -tig verzekeraars.’

Na de vakantieperiode kunt u de SP op een aantal zaterdagen weer aantreffen in Kampen voor informatie en meer naamsbekendheid voor dit initiatief.

Reactie toevoegen

U bent hier